Istumise all üks käesoleva suve suurimaid hitte – „kõrvetab“ –, lähevad superstaarid 5MIINUST ja nublu „Kuuma Tuurile“. Ühine kontsert antakse 21. juulil Tartu laululaval ja 11. augustil Rakvere Vallimäel. Enne seda vastas Kohver aga mõningatele Eesti Ekspressi küsimustele.

Kohver vastas erinevatele küsimustele, näiteks ütles ta, et tema hauakivil võiks olla kirje: „Elas. Aga mis elu see oli?“

Ent küsimuse peale, kelle toa seinal sooviks räppar veeta päeva kärbsena, ütles Kohver, et ei kellegi muu kui Venemaa presidendi Vladimir Putini. „Trambiks sitajunnide ja tema toidu sees. Koguks infot, annaks instantsidele. „Tere, kas luure? Teate, ma olin Putini seinal kärbes siin ükspäev…“,“ vastas Kohver.

Kui räpparilt aga uuriti, mille ta viimati purustas, vastas ta: „Jalgpalliplatsil Raul Ojamaa näo. 2x. Kogemata.“

Raul Ojamaa on eesti kitarrist ja ansambli Miljardid liige. 2014. aastal võitis Raul Ojamaa koos Marten Kuningaga palaga „Tagurpidi vaal“ 30. Uno Naissoo nimeline loomingu- ja interpretatsioonikonkursi.

RAUL OJAMAA

Bänd on hiljuti olnud avalikkuse tähelepanu all, kuna eelmisel nädalal teatas räppar Venelane ehk Gameboy Tetris, et on lahkumas räpipundist 5Miinust.

Kroonikale kinnitas räppar, et bändist lahkumise üle ta kurb kindlasti pole. „See oli ikkagi puhtalt minu otsus. Vahepeal on aeg lihtsalt edasi liikuda. Loodan, et bändil läheb ilma minuta hästi,“ põhjendas ta.

„Olgem ausad“ on Areeni rubriik, kus kultuuriinimesed räägivad sellest, millest nad tavaliselt ei räägi.