Müürsepp kinnitas Kroonikale, et korraldustiimil on ilmataadiga ilusti kokku lepitud, et õhtuseks suureks avatseremooniaks tuleb ilus ilm. „Ootame siia umbes 10 000 rõõmsat inimest, et startida Eesti parimate artistidega,“ rääkis Müürsepp.

Sadu üritusi korraldanud Müürsepp avaldas, kes täna lavale astuvad ja millised on olnud senised raskused avatseremoonia korraldamisel.

Vaata rohkem videost!

Juba neljapäeval toimub Tartu Raekoja platsil WRC Rally Estonia suurejooneline avashow, mille raames astuvad eksklusiivse kavaga üles Eesti muusikaelu nõutuimad artistid – nublu ja 5MIINUST.

Neljapäeval 20. juulil tasub Tartus Raekoja platsil kohal olla juba alates 16.30 kuna WRC Rally Estonia avatseremoonia sündmused hakkavad suurel laval pihta kell 16.45, kui kõikide WRC klasside võistlejad ja meeskonnajuhid Becs Williamsi eestvedamisel avaliku pressikonverentsi annavad. Sellele järgneb kell 17.30 WRC tippsõitjate ja Eesti sõitjate autogrammisessioon kohe poodiumi kõrval. Kell 18.00 algab suurjooneline avashow (Alika, nublu, 5MIINUST), alates kell 18.30 on stardipoodiumil kõik WRC ja Eesti meistrivõistluste autod, kokku üle 100 ekipaaži. Kell 20.05 stardib ralli esimene kiiruskatse Eesti Rahva Muuseumi külje all, kuhu on võimalik ka eraldi pääseda nii neljapäevase päevapassiga (25€) või kohapealt ostetava katsepiletiga (20€). Avapäeva meelelahutusprogrammi peaesineja Terminaator tuleb oma kontserdiga Tartu Raekoja platsil rahva ette kell 22.00. Kõik tegevused Raekoja platsil ning sissepääs ERM-i taga asuvasse hooldusalasse ja EXPO-le on külastajatele kõikidel päevadel tasuta.

Meelelahutust jagub Tartus ja Tartu ümbruses kõikidesse päevadesse ja kõigega kursis olemiseks tasub hoida silma peal Rally Estonia erinevatel infokanalitel – rallyestonia.ee koduleht, pealtvaataja rakendus mobiilis ja Rally Estonia ametlik ajakiri, mis on müügil kõikides Circle K jaamades üle Eesti.“

Rally Estonia pääsmed on müügil Rally Estonia (rallyestonia.ee) ja Piletilevi (piletilevi.ee) kanalites. Rallipass võimaldab ligipääsu kõikidesse pealtvaatamisaladesse ning külastaja saab ise endale koostada meelepärase programmi. Samadelt lehtedelt on võimalik soetada ka unikaalne FIN-EST rallipass, mis tagab ligipääsu kahele MM-etapile: Eesti ja Soome.

Täpsema info katsete ja kõige muu kohta leiab juba ilmunud Rally Estonia 2023 ametlikust ajakirjast, mis on müügil Circle K jaamades üle Eesti ning digiajakiri on kättesaadav Delfi keskkonnas.