Joe Manganiello on otsustanud lõpetada seitse aastat kestnud abielu Sofía Vergaraga, sest nad ei olnud ühel meelel laste saamise osas, vahendab Page Six. Abielulahutuse avaldusse oli Joe märkinud, et tegemist oli „erimeelsustega, mida polnud võimalik lahendada“.

Manganiellole lähedane allikas ütles väljaandele Page Six, et Joe on alati tahtnud isaks saada ja need tunded on viimastel aastatel ainult kasvanud. Sofia Vergara seisukoht laste saamise osas ei ole teada. Kui paar seitse aastat tagasi abiellus, oli Sofia veel laste saamise võimalusele avatud.

Sofial on üks 31-aastane poeg Manolo eksmehe Joe Gonzaleziga.

Joe Manganiello ja Sofia Vergara

Samuti oli Sofia takerdunud pikka kohtuvaidlusse kahe külmutatud embrüo hooldusõiguse pärast, mis pärinevad tema 2013. aasta kunstliku viljastamise protseduuridest koos toonase kihlatu Nick Loebiga. Nick ja Sofia läksid kohtusse, kuna mees tahtis embrüosid viljastada.

Kuigi kohtunik tegi 2021. aasta märtsis otsuse ikkagi näitlejanna kasuks, on see kogemus väidetavalt mõjutanud Sofia seisukohta laste saamise osas. Page Sixi allika sõnul pole lahutusel midagi pistmist Joe karsklusega.

Lisaks vahendab Page Six, et mängus ei ole olnud truudusetus ega huvi teiste inimeste vastu.

Lahutus peaks mööduma rahulikult, sest enne pulmi sõlmiti abieluvaraleping.