Tarantino plaanib väidetavalt anda Willisele lühikese rolli enda järgmises filmis „Filmikriitik“ („The Movie Critic“), vahendab väljaanne Express. Menulavastaja soov oleks, et see jääks Willisele n-ö hüvastijäturolliks.

Roll oleks väidetavalt üsna väike ja Willis ei peaks isegi väga näitlema – endaks jäämine oleks juba piisav.

Kuigi Tarantino ei ole veel Willise perekonnale ettepanekuga lähenenud, olevat tal tõsine plaan seda teha. Kui perekond peaks ettepanekust loobuma, siis Tarantino austaks seda. „Kui see peaks juhtuma, kasutaks Tarantino väikest klippi mõnest Willise eelmiste filmide tarvis tehtud kaadritest,“ rääkis allikas väljaandele. Kui Willis peaks selle rolli aga vastu võtma, oleks see tema 129. filmiroll.

Willis ja Tarantino said headeks sõpradeks, kui näitleja osales Tarantino 1994. aasta megahitis „Pulp Fiction“. Sealne roll andis Willise karjäärile veelgi suurema tõuke.

Tarantino luigelaul ehk kinoteos „Filmikriitik“ räägib 1970ndate Hollywoodist.

Aastakümneid filmiekraanidel figureerinud Willis tegi ametlikult näitlemisega lõpu mullu, kui tema dementsus süvenes. Enne seda oli ta haiguse käes vaevelnud ligi kümme aastat, kuid see ei takistanud tal seni näitlemisega tegelemast. Ametlikult teatati tema haigusest tänavu veebruaris.