Nüüd on saanud spekulatsioonid kinnituse ning tuli välja, et kontsert jäi toimumata Hollywood Vampiresi kõige kuulsama liikme ehk Johnny Deppi tõttu. Mitme usaldusväärse väljaande sõnul lebas „Kariibi mere piraatide“ staar teadvusetult oma hotellitoas ning kohale kutsuti kiirabi. Kuna mehe tervist ei suudetud piisavalt korda saada, otsustati fännidele pettumust valmistada, sest kontsert jäeti ära alles siis, kui inimesed juba saalis olid. Esialgses teates ei mainitud tegelikku põhjust, miks kontsert ära jääb.

Sotsiaalmeedias spekuleeriti, et äkki oli põhjuseks ikkagi mõni tehniline probleem või mõni muu korraldusega seotud mure. Hiljem aga jõudsid avalikkuse ette fotod, kus Depp mõned tunnid enne kontserti alkoholi tarvitab.

USA meedias arutatakse selle üle, kas filmistaari sõltuvused on temast taas võitu saanud. Aasta tagasi saavutas Depp kohtus võidu oma eksabikaasa Amber Heardi üle, kes meest koduvägivallas süüdistas. Pärast seda hakkas Deppi karjäär taas hoogu võtma, ent hiljutised sündmused vihjavad sellele, et mehe deemonid saavad temast kohati võitu.