Madonna postitas neljapäeval Instagrami video, kus kannab päikeseprille ja tumedates toonides riietust. Ta pilgutab kaamerale silma, saadab õhumusisid ja tantsib pisult. „Oma keha liigutamine ja tantsimine kasvõi natukene paneb mind tundma, nagu ma oleksin maailma kõige õnnelikum täht,“ kirjutas ta Instagrami postitatud video juurde. „Aitäh teile, mu fännid ja sõbrad. Teie olete minu õnnetähed ka,“ lausus ta veel ja soovis lõpetuseks õnne oma esimesele albumile. Nimelt avaldas Madonna 40 aastat tagasi oma esimese albumi „Lucky Star“.

Fännid elasid talle postituse kommentaariumis kaasa. „Mul on nii hea meel su üle!“ kirjutas üks rõõmus fänn. „Kuninganna on tagasi. Nii hea näha, et sinuga on kõik jälle hästi,“ sõnas järgmine kommenteerija. „Tore, et sa end paremini tunned!“ rõõmustas ka kolmas fänn.

Madonna terviseprobleemid jõudsid avalikkuse ette juunikuu lõpus. Tollal tuli välja, et popikuninganna on võidelnud tõsiste tervisehädadega ja viibinud vahepeal haiglas intensiivravil.

Juuni lõpus teatas ta, et peab oma kauaoodatud maailmaturnee edasi lükkama. Väidetavalt oli ta pingutanud väga oma „Celebrationi“ maailmaturneega ning viinud end oma füüsiliste võimete piirini, mistõttu kukkus ta kokku ja sattus haiglaravile.

Juuli keskel tegi popstaar sotsiaalmeediasse postituse, kus tänas fänne, kes on talle saatnud positiivset energiat, tervendavaid sõnumeid ja julgust ning palvetanud tema eest. Veel kirjutas Madonna, et ta on paranemas ja uskumatult tänulik kõikide õnnistuste eest tema elus. „Minu esimene mõte, kui ma haiglas ärkasin, oli mu lapsed. Mu teine mõte oli, et ma ei tahtnud kedagi alt vedada, kes mu turneele pileteid ostsid.“ Samuti kirjutas lauljatar, et ta ei tahtnud oma kolleege alt vedada. Siis seadis ta oma prioriteediks tervise ja tugevamaks saamise. „Ma kinnitan teile, et ma olen tagasi nii kiiresti kui võimalik!“ lausus ta.

Tervisega oli Madonnal probleeme ka viimatise tuuri „Madame X“ ajal. 2019. aasta lõpus jättis ta talumatu valu tõttu ära mitu kontserti.