Britney Spearsi pojad kolivad juba homme Los Angelesest Hawaiile ning väidetavalt ei ole Sean Prestonil ja Jaydenil mitte mingisugust plaani enne lahkumist oma emaga kohtuda. Daily Maili andmetel plaanivad Federline, kellele kuulub poiste hooldusõigus, ja tema uus kallim Victoria Prince seada end Hawaiil sisse esmalt üürikodus ning seejärel hakkavad nad otsivad rohkem püsivamat kodu.

Väidetavalt julgustas Kevin oma poegadel kohtuda Britneyga enne kui nad lahkuvad, kuid ei sundinud neid selleks. Julgustusest hoolimata otsustasid lapsed, et oma emaga nad enne kolimist kohtuda ei soovi.

Allikate sõnul ei ole Britney poiste kolimise vastu ning tunneb, et ta teeb õiget asja, kui lubab lastel mujale kolida. „Britney armastab oma lapsi, ta on neid alati toetanud. Ta tahab, et nad oleksid õnnelikud,“ sõnas üks Britneyt tundev allikas.

Varem kajastati välismeedias, et kolimise juures on takistuseks üks juriidiline detail. Kuigi poegade hooldusõigus kuulub täielikult Federline'ile, oli tal siiski vaja Spearsi ametlikku nõusolekut, et end Hawaiile sisse seada. Mehe advokaadi Mark Vincent Kaplani sõnul oli ta korduvalt pöördunud Spearsi advokaadi Mathew Rosengarti poole, et saada popstaarilt kiri või email, kus ta kiidab heaks oma poegade kolimise. Vastava sisuga nõusolekut ei olnud ta pärast mitmekordset küsimist aga saanud.

Spearsil, kes pole oma lapsi enam kui aasta aega näinud, ei ole midagi oma poegade Hawaiile kolimise vastu. Ühe allika sõnul oleks Kevini ja poiste kolimine Hawaiile kõigile hea - seal saaks Federline teha tööd DJ-na ning poistel oleks võimalik elada rohkem privaatsemat elu kui neil Los Angeleses võimalik oleks.