Tegi kingituse

ÜKS Baruto tuletõrjeautodest.

Kaido Höövelson ehk endine sumomaadleja Baruto kinkis mõlemad talle kuuluvad tuletõrjeautod Simuna Vabatahtliku Tuletõrje Seltsile. Kaido sõnul ajendas teda kinki tegema tõsiasi, et olenemata riigi poliitilisest olukorrast seisavad vabatahtlikud maa- ja merepäästjad iga päev meie kogukondade turvalisuse eest.

„Oma vabast ajast, perekonna aja arvelt tegutsetakse tavaliselt kogukonna nimel mitmel rindel, et oleks turvaline ja hea elukeskkond,“ lisab Baruto.

Isa ja tütar

TÜTREGA Ken Saan koos tütre Lumiga

Filmimees ja produtsent Ken Saan postitas sotsiaalmeediasse armsa kaadri endast ja oma praeguseks juba 12aastasest tütrest, kelle nimi on Lumi. Nende näojoonte sarnasuse kohta võib öelda vaid üht - isa ja tütar on nagu kaks tilka vett!

Kuulsuste kodud

Kroonika Kodu-eri esikaas.

Avasta suvist Kroonika Kodu-eri - kaaneloos esitleme Laura Põldvere elamist ridaelamus, kus üks tuba on ainult lauljatari esinemiskostüümide päralt. Külastame ka Rahvusooper Estonia legendaarset esindusfiguuri Arne Mikku tema Hiiumaa suvekodus ning oma uhke Raplamaa talu uksed avab lauljatar ja helilooja Siiri Sisask. Loe sellestki, kuidas vigursuusataja Kelly Sildaru harrastab oma haski Kiraga koos koerasporti!

Jaga
Kommentaarid