Megan Fox postitas esmaspäeval sotsiaalmeediasse mitu seksikat pilti sellest, kuidas ta valges kleidis merelaineid naudib ning rannas aega veedab. Kuumadelt kaadritelt on näha, kuidas Megan poosetab liival ning samal ajal loksuvad tema ümber lained, mis teevad ta kleidi läbipaistvaks.

Näitlejanna postitas kelmikad klõpsud oma Instagrami kontole. „Pakun surfamistunde,“ kirjutas ta postituse juurde. Fännid kiitsid tema postituse kiiresti heaks - ööpäevaga kogunes pildiseeriale enam kui 1,7 miljonit meeldimist ja üle 6000 kommentaari.

„Sa tead ikka, et see on illegaalne näha nii hea välja?“ kiitis üks fänn Foxi kuumi pilte. „Ookeanis lõõmab tuli ja mitte keegi ei saa seda ära kustutada,“ oli ka teine fänn näitlejanna fotodest vaimustuses. „Kullakene, sa näed fenomenaalne välja!“ kirjutas järgmine fänn Foxi postituse juurde.

37-aastane kolme lapse ema Megan on viimastel aastatel läinud aina julgemaks ning ka tema punasel vaibal kantud riietused on olnud küllaltki paljastavad. Alles hiljuti avaldas ta sotsiaalmeedias kunstilised fotod, kus näitas oma paljaid rindu ja tagumikku.