Vahejuhtum leidis aset 29. juulil Drai's Nightclubis, mis asub Ameerika Ühendriikides Las Vegases. Cardi B oli mõnusalt laval esinemas, kui ühtäkki viskas keegi publiku seast tema suunas vedelikku, mis osutus õluks. Lauljanna sattus sellest esmalt segadusse, kuid siis ägestus ning viskas rahva suunas mikrofoni. Veebis ringelnud video põhjal ei saa kindlalt öelda, kas just konkreetne õllega pilduja mikrofoniga pihta sai.

Nüüd on räppari mikrofon aga välja ilmunud ning see on pandud eBay platvormis oksjonile. Mikrofon kuulub Las Vegases asuvale audioproduktsiooni ettevõttele The Wave ja oksjoniga kogutakse raha heategevusorganisatsioonidele, mis tegelevad erivajadustega lastega. Mikrofoni leidis ettevõtte töötaja Scott Fisher, kes ütles, et seda oli lihtne leida, kuna sõna 'MAIN' (peamine - toim) oli kirjutatud selle peale.

Fisheri sõnul on mikrofon tänaseni töökorras, kuigi Cardi B viskas selle täie jõuga teda joogiga loopinud fänni poole. Oksjonil olev mikrofon on saanud juba üle 27 pakkumise ja selle hind on kerkinud juba üle 25 tuhande dollari. Daily Maili hinnangul võib Cardi B visatud mikrofoni hind veel tõusta, kuna oksjon kestab veel kuus päeva.

Räppari kontserdil aset leidnud vahejuhtumi osas on Las Vegase Metro politseijaoskond uurimist alustanud. Nad teatasid 1. augustil, et kontserdil toimunu osas on neile saabunud teade vägivallatsemisest. Võimude sõnul esitati neile teade päev pärast vahejuhtumi asetleidmist. Pole teada, kas politseisse vägivallatsemise asjus avalduse teinud inimene on see sama, kes kontserdil Cardi B poole oma joogi viskas.