„ADA. Rääkimata lugu“ | President Alar Karis ja abikaasa Sirje Karis

„ADA“ etendus oli eelmisel aastal nii kriitikute kui publiku lemmik ja sel suvel on viimane võimalus etendus oma silmaga ära näha!

Lavastuses rullub lahti möödunud ajastu suurima filmi- ja estraaditähe, lummava ja särava Ada Lundveri elukäik. Kes on etendust juba näinud, ütlevad, et selles on nii draamat, kirge, armastust, valu kui ka palju huumorit.

Ada Lundverit kehastavad lavastuses Saara Nüganen ja Anne Reemann. Peale nende teevad meeleolukas nostalgiatükis kaasa Jan Uuspõld, Sepo Seeman, Birgit Sarrap, Kalle Sepp, Peeter Oja, Priit Strandberg, Liina Tennosaar ja Ott Raidmets, kehastades nõukaaegseid kultuuriheeroseid, estraadikunstnikke ja teletähti.

Laval kõlavad armastatud laulud ansambel Laine, Heli Läätse, Heidi Tamme, Uno Loobi, Kalju Terasmaa, Kalmer Tennosaare ja paljude teiste repertuaarist. Lavastuse idee autorid on produtsendid Tarmo Kiviväli ja Maarek Toompere, teksti autor Ott Kilusk, lavastaja Ain Mäeots, muusikajuht Siim Aimla ja kunstnik Karmo Mende. Tükis võtavad hääle üles ansambel Vana Klaver ja naistrio The Swingin' Sisters.

 „ADA. Rääkimata lugu“

Pileteid pole järel enam palju. Etenduste piletid on müügil Piletitaskus.