Püstijalakoomiku Ari Matti Mustoneni „Flamingo“ tuur sai mõnda aega tagasi läbi ja praegu otsib ta mõtteid uue tuuri jaoks. Selle jaoks võtab ta taas välismaa avastamise ette. Kas humorist jätab seega Eesti publiku maha? „Ma ei jäta maha, aga ma lähen kogen uusi asju ja saan siis nendest seiklustest rääkida,“ lausus ta.

Kodumaa fänne ta siiski pika ninaga ei jäta - vana-aastaõhtul jõuab Elisa Huubi vaatajateni tema püstijalakomöödia „Flamingo“ sõu, millega ta pikalt mööda Eestimaad tuuritas. „Seal on trademark (kaubamärk - toim) Ari Matti Mustoneni huumor, mis on äge,“ lubab ta tunniajase šõuga vaatajaid naerutada.

Kaks aastat tagasi oli Ari Matti nomineeritud Kroonika aasta seksikaima mehe tiitlile. Tollal ta võitu koju ei viinud. Mida arvab koomik sellest, et tänavu ta taas tiitlit endale ei saanud? „Ma olen nii solvunud. Mul võtab natukene aega, et üle saada sellest,“ ütles ta, kuid lisas, et väärib seda tiitlit.

Veel kommenteeris ta tänavu aasta seksikaimaks meheks tituleeritud Ragnar Klavani võitu. „Ma olen ikka ägedam. Kurat, tal on päris hea sixpack (kõhulihased - toim),“ ütles koomik jalgpalluri võidu kohta. „Ragnaril on see väike jäätisepallipepu. Mul on Beyonce perse,“ kiitis ta ennast.

Vaata lähemalt videost!