Filmis toimub tegevus 17-aastase Mihkli ja tema bändiga, kes lähevad alkoholist, protestist ja muusikast pungil teekonnale, et avaldada muljet Läänest pärit produtsendile, kes külastab ühte rokkfestivali 1980ndate Nõukogude Eestis. Võideldes bändi kooshoidmise nimel, aitab grupp muusikuid tahtmatult Nõukogude Liitu lõhestada.

Variety kirjutab, et filmi režissöör on Jaak Kilmi ning stsenaarium pärineb Martin Alguse sulest. Samuti tuuakse välja, et film põhineb samanimelise bestselleri alusel, mille autoriks on Mihkel Raud.

Veel tuuakse välja, et filmi tegemiseks tuleb kokku tiim, kes on varem teinud seikluskomöödiafilmi „Sangarid“, mis jõudis vaatajate ette nii Balti riikides kui ka Soomes ning oli siinses Netflixi regioonis ääretult populaarne ja edukas.

Film valmib Taska Filmsi, Apollo Film Productionsi, MRP Matila Röhr Productionsi (Soome) ja Film Angels Productionsi (Läti) koostöös. Produtsendid on Kristian Taska ja Adeele Tähemaa, kaasprodutsendid on Tanel Tatter, Veiko Esken, Iikka Matila ja Janis Kalejs.