Koos Zevakini ja Valtinguga olid Pariisi reisinud ka 5Miinusest tuntuks saanud Kohver ja Lancelot ning lemberäppar reket ehk Tom-Olaf Urb. Viimase kohalolek tekitaks kõmu eelkõige seetõttu, et oli ta veel mõne aasta eest Anett Kontaveidi peika. Samuti oli Pariisi lennanud ka praeguseks hetkeks karjääri lõpetanud tennisisti praegune elukaaslane, jalgpallur Brent Lepistu.

Samuti tuli kogu seltskond jutuks Kontaveidi matšijärgsel intervjuul, sest eestlased olid prestiižel üritusel liiga valjud olnud. „Kui publik kaasa elab, siis see ikka toetab, aga oli ka hetki, kus oleks võinud natuke rohkem tenniseetiketist kinni pidada,“ ütles Kontaveit toona.

Värskes Zevakini videos näidatakse, miks reisiseltskond tennisematšil nii joviaalselt käitus. Tuleb välja, et paaripäevase reisi jooksul voolas alkoholi ikka ojadena ning magamisele aega eriti ei kulutatud. Seda eriti matšieelsel ööl.

Videost selgub ka see, et nende seltskonnaga käis ühel õhtul kaasas Aneti peigmees Brent, kes koos reketiga ühe laua taga õhtusööki nautis. Hilisemas klipis vihjab ka Zevakin räppari ja tennisisti varasemale seotusele. „Võib-olla kõige suurem Kontaveidi fänn istub minu kõrval,“ sosistas youtuber kaamerasse vihjates räpparile.