Briti väljaanne Daily Mail kirjutab, et Shakirat ja Lewist märgati eelmisel kuul koos ühel jahtlaeval, kus nad koos sõpradega mõnusalt aega veetsid. Samuti märgati neid koos ühes ööklubis ning kaks staari viibisid koos British Grand Prix' üritusel.

Nüüd räägib üks poplaulja tegemistega kursis olev allikas, et pärast salajast reisi Ibizale on Shakirast ja Lewisest saanud enam kui sõbrad. Ta lükkas ümber ka Hispaania meedias ilmunud artiklid sellest, et vormeliäss on popstaari käitumisest tüdinenud. „Ma saan selle informatsiooni kummutada, kuna ma olen vestelnud Shakira saatjaskonnaga ja nad saavad kinnitada, et Shakira ja Hamiltoni vahel on alati olnud head suhted. Ja seda, et nende vahele on midagi sõprusest enamat olnud,“ sõnas allikas ja lisas, et kahel staaril oli täielik vabadus teha seda, mida hing ihkab.

Üks allikas avaldas Hispaania telekanalile Telecinto, et Kolumbia päritolu lauljanna ja vormeliäss olid Ibizas ühes villas kohtunud lausa kolm korda. „Kui töötajad ära läksid, jäi Shakira oma seltskonnaga üksinda ja Hamilton tuli neile külla,“ sõnas allikas. Väidetavalt oli Shakira lahkunud villast vaid kahel korral. „Üks kord, et Bizarrapi vaatama minna ja teine kord, et Hamiltoniga õhtusöögile minna,“ sõnas ta veel.

Shakira oli veel aasta tagasi suhtes jalgpalluri Gerard Piquega, kuid nende suhe purunes aasta tagasi, kui lauljanna sai teada, et vutitäht oli juba mõnda aega teda petnud. Neil on kaks ühist poega: Sasha ja Milan. Selle aasta kevadel otsustas Shakira Hispaaniast lahkuda ja elab nüüd lastega Ameerikas.