UEFA Euroopa Konverentsiliiga mäng Tallinna FC Flora ja FCV Farul Constanta vahel toimub asjaolude sunnil 16. augustil A. Le Coq Arenal, mis teeb ajaliselt vōimatuks 19. augustiks vajaliku produktsiooni valmimise, et NOËPi kontsert sel päeval toimuda saaks.

Uus kontserdi kuupäev on 2. september. Kõik seni ostetud piletid kehtivad uuel kuupäeval ning neid ümber vahetama ei pea. Kui uus kuupäev ei sobi, siis piletite tagasiostuks palume ühendust võtta Piletileviga, saates kirja meilile tagasiost@piletilevi.ee. Kirjas palume ära märkida oma tehingu number. Müügipunktidest ostetud piletid saab tagastada kõikides Piletilevi müügipunktides, v.a Circle K teenindusjaamad.

„Tegu oli sundolukorraga, mis tekkis mitme ebatõenäolise asja kokkulangemisel. UEFA klubijalgpalli võistluste mängupäevad olid meile teada ning kontserdi aja kokkuleppimisel arvestasime nendega, eeldades tavapäraselt, et juhul, kui loos toob sellesse augusti nädalasse Eesti klubile kodumängu, on võimalik vahetada kodus ja võõrsil peetavad kohtumised. Paraku esitas üks muutmisotsuse tegemise hetkel konkurentsis olnud klubidest tingimusi, mida polnud võimalik täita. Konkreetse vastase selgumise järel õnnestus tuua kordusmäng 16. augustile, kuid paraku suure staadionikontserdi ettevalmistuseks kahest päevast ei piisanud. Mängu pidamist mõnel teisel Eesti staadionil ei toetanud UEFA. Meil on kahju tekkinud olukorra pärast. Kontserdi edasilükkamine oli meie viimane valik, sest mõistame sellega kaasnevaid ebamugavusi. Paraku olime sundolukorras. Vabandame muusikute, korraldajate ja publiku ees,“ ütles Lilleküla jalgpallikeskuse juhataja Targo Kaldoja.

„Kuna jalgpallimatš võtab meilt ootamatult ära kaks kontserdi ehituseks vajalikku ettevalmistuspäeva, oleme praegu olukorras, kus planeeritud lava- ja tehnilist lahendust ei ole selle ajaga lihtsalt kuidagi võimalik ehitada. Oleme arutanud ka kõikide partneritega, kuid ei meie ega nemad taha võtta riski, et produktsioon vähendatud ajaga korrektselt valmis ei saa. Kuna me show kvaliteedis ja mastaabis ei ole nõus mööndusi tegema, oleme sunnitud kontserdi edasi lükkama esimesele võimalikule kuupäevale, milleks on 2. september,“ kommenteeris Thea Zaitsev, NOËPi mänedžer.

„Ilmselgelt on tegu ebameeldiva üllatusega kõigi osaliste jaoks ning mul on ülimalt kahju nendest, kes kuupäeva muutuse tõttu kontserdile tulla ei saa. Positiivne on see, et kontsert ei jää ära, vaid lükkub edasi ning loodetavasti kohtume kõigiga juba 2. septembril!“ kommenteeris NOËP.