„Kui festival eelmisel aastal läbi sai, siis oli kohe see tunne sees, et kindlasti kordame ka järgmisel aastal,“ kommenteeris Treskifesti peakorraldaja Jalmar Vabarna, „rõõm, et nii paljud, kes möödunud aastal Treski enda jaoks uue kohana avastasid, tulevad sel korral taas.“

Programmist leiab tänavu sellised nimed nagu näiteks Ewert And The Two Dragons, Trad.Attack!, Miljardid ja Frankie Animal. Pealava kõrval täituvad esinejatega ka küüni lava, metsalava ning eelmisel aastal palju elevust tekitanud ööklubi vanas siloaugus.

„Meie siloauk on tõesti võib-olla üks Eesti ägedamaid ööklubisid,“ kiidab Vabarna. Koostöös Full Of Junk Designi ja valgusmeistritega loodi ainulaadne peopaik 45 meetri pikkusest vanast siloaugust maa sees, mille peale on ehitatud läbipaistev telk. „Juba ainuüksi sellepärast tasub Treskisse kohale sõita,“ lisab Vabarna.

Lisaks muusikaprogrammile leiab festivalilt ka kuhjaga inspiratsiooni ja näiteks Setolandi, kus saab oma silmaga näha, milline näeb välja üks traditsiooniline seto pulm.

„Ei ole midagi mõnusamat, kui suvi ja sõbrad ja festival,“ kutsub Vabarna üles kõiki sel nädalavahetusel Treskisse sõitma.

Treski muusika- ja inspiratsioonifestivali piletid on saadaval piletikeskus.ee piletikeskkonnas ning lisainfol saab silma peal hoida Treski Küüni kodulehel ning sotsiaalmeedias.

Treski muusika- ja inspiratsioonifestival