Andrei tegi esmaspäeval oma Instagrami kontole postituse, kus rääkis teda tabanud reisiäpardusest lähemalt. „Kui sa teed reisisaadet ja su pagas jääb teise lennujaama. Sa ei saa seda kätte ja sa pead juba filmima edasi asja,“ kirjeldas Andrei oma jälgijatele kogu olukorda. Veel sõnas ta sotsiaalmeediasse tehtud postituses, et tal pole riideid ning ohkas oma postituse lõpus. Instagrami tehtud story jaoks oli ta valinud filtri, mis kujutas teda leekides.

Andrei Zevakin kurtis sotsiaalmeedias oma pagasiga juhtunud viperust

Kroonika andmetel lendas Andrei reisipagas vahepeal veel uude sihtpaika. Kuhu täpsemalt, ei ole veel teada.

Zevakin ja Valting viibivad Ameerikas kolm nädalat, mille jooksul filmitakse reisisaadet, mis jõuab seejärel Elisa Huubi vahendusel vaatajateni. Kuuldavasti näeb sisuloojaid saates näiteks alligaatoritega maadlemas. Noormehed plaanivad oma ägedad kogemused kaheksa episoodiga vaatajate ette tuua ning saade „Zevakin & Valting vs Ameerika“ jõuab vaatajate ette oktoobris.

Enne reisile minekut avaldas Robin, et ootab saate valmimist väga. „Praegu on selline tunne, et ma tean, et see tuleb väga lahe elamus seal. Ma absoluutselt ei põe. Ma tean, et sellest peab tulema äge asi ja see tuleb! Ma väga ootan ja ma kujutan ette, et see on suur elamus,“ ütles ta augusti alguses Kroonikale.

Vahetult enne Eestist lahkumist andsid Andrei ja Robin Kroonikale intervjuu, kus kirjeldasid saadet ja enda emotsioone lähemalt. „Mul on elevus sees. Pole ammu siukest tunnet tundnud. Ma väga ootan kogu seda asja ja huviga tahaks teada, mis seal saama hakkab,“ sõnas Andrei.