Nädalavahetusel märgati Paris Hiltonit, tema abikaasa Carter Reumi ja nende 7-kuust poega Phoenixit Maui rannal lõbutsemas. Nad nautisid päikesepaistet, tegelesid pojaga ja suudlesid rannal. Perekond peatub enim kannatada saanud Lahaina linnast ligi 50 kilomeetri kaugusel.

Vaata maastikupõlengute tekitatud kahju Hawaiil:

Kui Parise ja tema perekonna puhkus paistis idülliline ja kena, siis pooletunnise autosõidu kaugusel on suured metsatulekahjud. Independenti teatel on kohalikud lausa merre jooksnud, et leekide käest pääseda. Ka võimud on andnud turistidele korralduse hoida saarelt eemale. Ametlikult on metsatulekahjudest hukkunud 106 inimest, kadunuks on jäänud umbkaudu 1000 inimest. Väidetavalt saabus paar saarele eelmise nädala teisipäeval. Samal päeval said alguse ka laastavad metsatulekahjud, vahendab Page Six.

Oma muretu puhkuse ja käitumisega sattus Paris koos perekonnaga aga netirahva pahameele alla. Nende hinnangul ei hooma paar käimasoleva tragöödia ulatust ning internetis kostitatakse neid krõbedate kommentaaridega. „Vastik. Turistidel on palutud saarelt lahkuda,“ sõnas üks säutsuja. Mõned kriitilisemad kommenteerijad on Parist lausa idioodiks kutsunud. „Parisel oli võimalik ükskõik kus puhata, aga see...“ sõnas järgmine kommenteerija.

Teiste meediaväljaannete väitel pole Paris aga saarel käed rüpes istunud ja oma puhkust nautinud, vaid kohalikele oma abikäe ulatanud. Daily Mailiga vestelnud allika sõnul oli Paris aidanud kohalikel varusid koguda ja viinud neid abivajajatele. „Ta on seda juba teinud ja jätkab sellega,“ oli allikas sõnanud.