Briti väljaanne Daily Mail kirjutab, et Brady ja Shayk olid koos veetnud pühapäeva ning esmaspäeva eriti nooblis Londoni viietärnihotellis The Twenty Two. Väidetavalt oli tegemist olnud ülimalt romantilise koosviibimisega.

Esimesena oli hotelli saabunud Brady, kes saabus ööbimispaika pühapäeva hommiku esimestel varajastel tundidel. Ta oli hotelli registreerinud lausa kell kaks hommikul ning oli selle jaoks võtnud ette laupäeval pika teekonna Birminghamist Londonisse.

Hotellist lahkusid nad samuti eraldi. Brady väljus sealt külgmist sissepääsu kasutades teisipäeva hommikul kell 7.20 ning suundus Londonist väljuvale lennule. Supermodell oli lahkunud teise sissepääsu kaudu temast viis minutit varem. Luksuslikust hotellist nad palju väljas ei käinud. Paparatsod märkasid, et Irina käis esmaspäeval ligi kaks tundi hotellist ära.

Kuumad kõlakad Brady ja Shayki suhte osas kerkisid esmalt esile eelmisel kuul, kuid fotograafid märkasid neid NFLi tähe autos õdusalt aega veetmas pärast seda, kui nad ühe öö koos veetsid. Brady oli Shayki ühest Los Angeleses asuvast hotellist peale võtnud ning teda enda häärberisse sõidutanud. Laupäeva hommikul nähti neid Brady autos õrnuseid vahetamas ning mees sõidutas naise tagasi samasse hotelli. Shayk kandis veel samu riideid, milles teda reedel nähti.

Veel oli paar käinud koos ühes Itaalias toimunud pulmas, kus supermodell polevat sportlast sekundikski silmist lasknud.