Sel nädalal käis Meghan Markle sõbrannadega väljas ning veetis nendega õdusalt aega. Rõõmsast koosviibimisest klõpsas üks sõbranna pildi, kus vaatab toredasti kaamerasse ka Sussexi hertsoginna Meghan, käed ümber sõbrannade asetatud.

Enim tähelepanu pälvisid fotol Meghani sõrmed. Tähelepanelikud silmad märkasid, et tema sõrmes ei sära enam kaunist kihlasõrmust, mille prints Harry talle kinkis. Abielusõrmus oli Meghanil kenasti sõrmes, vahendab Mirror.

Meghani kihlasõrmus on väärt 156 000 naela ehk ligikaudu 180 000 eurot. Prints Harry kinkis talle selle sõrmuse 2017. aastal, kui nad kihlusid.

Mai lõpus hakkasid avalikkuses levima esimesed väited, et Harry ja Meghani suhtega pole kõik korras. Välismeedias kirjutati, et Harry on võtnud endale Californias hotellitoa, kus ta tihti peatub ilma Meghanita. Luksuslik hotell ei ole sugugi kaugel Sussexi hertsogi ja tema abikaasa Montecito linnas asuvast kodust. Peale selle olevat printsil Los Angeleses veel üks pelgupaik, kus ta käib peamiselt trenni tegemas.

Seejärel kommenteerisid paari suhet mitu kuninglikku eksperti. Üks neist rääkis, et Harry tunneb end abielus isoleerituna ning tema „planeeriv ja kavandav“ naine Meghan hakkab teda hülgama. Veel nimetas kuninglik ekspert, et Meghan kavatseb seilata tulevikumerel edasi üksinda ja teha kõik mis võimalik, et saada laste hooldusõigus endale. Teise eksperdi sõnul olevat prints Harry juba mitu kuud tagasi võtnud ühendust lahutusadvokaatidega ja paari abielus olevat juba pikka aega probleeme.