Tuleb välja, et tegemist ei olnud juhusega, vaid kõik kulges Mari-Leeni soovi järgselt. „See oli täitsa teadlik mõte ja plaan, lahkuda tipust. Et vältida seda, mida sa just kirjeldasid. Peale seda läksin õppima Tallinna Ülikooli reklaami imagoloogiat ja keskendusin natuke sellele, et õpiks ja teeks elus muid asju ka, mitte ainult lõõritaks mööda lavalaudu,“ kirjeldas muusik.

Täna andis „Rahutu Tuhkatriinu“ välja oma kümnenda singli „Kiirendus“. Pärast pikemat pausi on Mari-Leen naasnud Eesti muusikaareenile.

„1987. aasta tormise 13 ja reede ööl tantsisid kiirteel elektrisinistes kleitides printsess, rahutu Tuhkatriinu, suure linna inglid ja õpetaja,“ kirjutas lauljanna videos. „Kui mõni eelnevas lauses esinenud tegelastest või sõnadest kutsus sinus esile sooje tundeid minevikust, siis pane vaim valmis,“ kirjutas Mari-Leen salapäraselt.

Mari-Leen teatas oma laulu väljatulekust enda uutel sotsiaalmeedia kontodel. Viimased paar päeva on lauljanna teinud postitusi oma mineviku hittidest. Küll ei ole kindel, miks ta soovis seda teha uutel kontodel, kus on vähem jälgijaid. Võib-olla soovib Mari-Leen taaskäivitada oma muusikakarjääri puhtalt leheküljelt.