Prints Harry liitus hiljuti vaimse tervise valdkonna ettevõttega BetterUp ja sel puhul postitati temast organisatsiooni kodulehele kena pilt. Fotol vaatab prints rahulikul ilmel kaamerasse ja paistab kergelt naeratavat. Ent enim tähelepanu pälvisid tema juuksed, mis on fotol tumepruunid ja paksud.

Hiljuti tehtud piltidel näeb Sussexi hertsog aga hoopis teistsugune välja. Teadupärast on ta juuksed pigem punakad ja seda on ka piltidelt näha. Värsketel fotodel on ta juuksed palju õhemad kui BetterUpi veebilehele postitatud pildil.

Erinevate juustega Harry fotod on sotsiaalmeedias elavat arutelu tekitanud. Üks säutsuja kirjutas Twitteris (uue nimega X), et Harry pilt BetterUpi lehel ei suuda varjata tõsiasja, et ta kiilaneb. Samuti nimetatakse teda rumalaks, sest ta ei suuda leppida sellega, et pole enam 25-aastane. „Kas prints Harry on L’Oreali juuksevärvi uus reklaamnägu?“ uuris üks säutsuja ja teine võrdles printsi Donald Trumpiga, kelle juuksed samuti netirahva tähelepanu äratasid.

Enda süveneva kiilaspäisuse kohta on Harry sõna võtnud ka memuaarides „Spare“. Seal võrdles ta enda ja oma venna prints Williami juukseid. Williami juuste väljalangemist nimetas ta raamatus ärevust tekitavaks ja „palju kaugemale jõudnuks kui minul“. Nüüd heidetakse Harryle ette silmakirjalikkust, sest ta enda juustega pole asi kiita. Veel tuuakse esile, et Harry peaks juuste hõrenemist võtma sama väärikalt nagu ta vanem vend.