Ksenija ja tema treenerist abikaasa Andrei Nazarovi suhtest sahistati pikka aega, ent 2008. aasta suvel said kaua kestnud kuulujutud lõpuks vastuse. Esialgu treenis Baltat Nazarovi toonane abikaasa Remigia, kuid ootamatult lahvatas Ksenija ja Andrei vahel armuleek. „Läbi spordi sain enda eluteele kaaslase ja ankru, kes on mind alati toetanud. Tore on see, kui leiad inimese, kes sind päriselt mõistab,“ ütles Balta toona.

„Mu väike treeningpartner,“ kirjutas Balta Instagrami postitatud video juurde.

Paari esiklaps Kira nägi ilmavalgust möödunud aasta veebruaris. 36-aastase Ksenija jaoks on tegemist esimese järeltulijaga. 58-aastasel Andreil on eelmisest abielust poeg Deividas Nazarovas, kes on Leedu korvpallur. Balta tunnistas Kristjan Jõekalda saates „Kümme kaadrit“, et tal on suhteliselt palju magamata öid ja teda räsib meeletu väsimus. „Ma ei teadnud, mida see endaga kaasa toob, aga olen igati rahul. Ta kasvab nii kiiresti, et ma ei jõua talle järele enam,“ rääkis Ksenija ja lisas, et tütrekesel on juba olemas ka Nike ketsid. „Kui mina sain oma esimesed Nike ketsid 14-aastaselt, siis Kira sai need juba 10-kuuselt. Aeg on edasi läinud,“ naljatles ta.

Väike Kira käib Andrei ja Ksenijaga igas trennis kaasas. „Talle väga meeldib. Kui me olime Kiraga haiged, siis ta ei saanud poolteist kuud spordihallis käia. Kui ma lõpuks temaga sinna läksin, oli ta väga õnnelik. Ma pole selliseid emotsioone varem näinud,“ rääkis Balta ja lisas, et tütrekesel jäi suurest rõõmust lausa hing kinni.

Kristjan Jõekalda küsimuse peale, kas Kira liigub edasi ema jälgedes, vastas Balta naerdes, et Kira valib ise oma elutee. „Kõik need otsused teeb ta ise. Ma katsun teda suunata ja olla hea lapsevanem. Eks see saab olema raske,“ nentis Ksenija.

Andrei ja Ksenija abiellusid 2018. aastal. Nende liit sõlmiti suurejoonelise tseremooniaga Issanda Muutumise kirikus ning pidu peeti Mustpeade Majas. Balta pruutneitsi rollis oli edukas muusikamänedžer Sandra Sersant. Oma kohalolekuga austasid paari ka Eesti kergejõustikuliidu president Erich Teigamägi, kümnevõistleja Janek Õiglane ja olümpiasangar Allar Levandi.

Jaga
Kommentaarid