50-aastast näitlejannat nähti pühapäeval väljumas Los Angelese erakorralise meditsiini osakonnast, kuhu ta oli eelmisel neljapäeval sisse võetud. Meediasse jõudnud piltidel võib ratastooliga musta maasturi juurde sõidutatava Spellingu näol ja kätel näha verevalumeid. Page Six kirjutab, et näitlejanna näis olevat häiritud ja ebakindel ning vajas ratastoolist tõusmiseks abi.

Enne kui ta aidati sõiduki tagaistmele, kallistas ta temaga kaasas olnud maskis naist, kes arvatavasti oli meditsiiniõde.

Endine „Beverly Hills, 90210“ näitleja avaldas Instagramis, et olevat olnud haiglas vaid mõned tunnid, postitades pühapäeva pärastlõunal oma story’sse foto haigla randmepaelast, millelt paistab, et ta on sisse kirjutatud 17. augustil.

„Neljas päev siin ja ma igatsen oma lapsi nii väga...“ on ta kirjutanud pildi juurde.

Tori Spellingu Instagrami story

„Olen tänulik ja uhke oma tugevatele, julgetele, vastupidavatele ja läbinisti heasüdamlike lastele, kes säilitavad positiivsuse, ükskõik mis meie teel ka ette ei tuleks.“

Viie lapse ema ei avaldanud oma seisundi kohta mingeid üksikasju ja tema esindajad ei ole veel vastanud Page Sixi kommentaaripäringutele.

Spelling pandi haiglasse kõigest päev pärast seda, kui ta oli jäänud Beverly Hillsis pildile täiesti terve ja reipana.

Alates augusti algusest on ta koos enda ja oma endise abikaasa Dean McDermotti lastega – 16-aastase Liami, 15-aastase Stella, 11-aastase Hattie, 10-aastase Finni ja 6-aastase Beauga – elanud matkaautos.

Enne seda elasid Spelling ja tema pere nädalaid motellis, kus üks öö maksab 100 dollarit.

Telestaar paljastas mais, et tema LA üürikodus olevat olnud äärmiselt palju hallitust, mis tekitas perekonnale pidevalt kestvaid haigusi.

Spellingu tervise- ja elumured järgnesid McDermotti juunikuisele teatele, et nad lahutavad oma peaaegu kaks aastakümmet kestnud abielu.

„Suure kurbuse ja väga-väga raske südamega oleme @torispelling ja mina pärast 18aastast koos olemist ja 5 imelist last otsustanud minna lahku ja alustada uut, omaenda teekonda,“ kirjutas 56-aastane näitleja vahepeal kustutatud Instagrami postituses.

„Me jätkame koostööd armastavate vanematena ning suuname oma armastatud lapsi läbi selle raske aja.“