Koomik Pete Davidson (29) ja näitlejanna Chase Sui Wonders (27) kohtusid 2022. aastal välja tulnud õudusfilmi „Bodies Bodies Bodies“ võtetel. Esimesed kõlakad nende suhte kohta hakkasid levima eelmise aasta detsembris, kui nad väisasid koos jäähokiklubi New York Rangersi mängu.

Jaanuaris nähti neid kaisutamas ühes Brooklynis asuvas restoranis ning kuu keskel nähti neid juba käsikäes Universali filmistuudiost väljumas. Aprillis oli koomik kohtunud näitlejanna perekonnaga.

Viimastel kuudel oli paar lahutamatu ega suutnud oma käsi teineteisest eemal hoida. Nüüd aga tunnevad Pete ja Chase, et suur armastus nende vahel on otsa saanud ning nad on oma romantilisele suhtele joone alla tõmmanud. „Pete on jälle vallaline. Ta käib väljas ja tal läheb väga hästi,“ avaldas üks koomikut tundev allikas väljaandele People.

Koomik on ka varem alla aasta aja olnud oma kallimatega koos. Tema suhe tõsielustaar Kim Kardashianiga kestis üheksa kuud. Lauljanna Ariana Grande oli humorist koos viis kuud, kuid nad jõudsid selle aja jooksul kihluda ja teineteisele pühendatuid tätoveeringuid teha. Viis kuud oli Pete koos ka „Bridgertoni“ sarja näitlejanna Phoebe Dynevoriga.