Curly Strings saab 10! Selle puhul kaetakse lavalaud ning pakutakse palasid üle terve ilma. Muusikalist pidulauda vürtsitavad nublu ja Estonian Voices ning magusust lisavad Airi Liiva Laulupesa lapsed. Sünnipäeval saab kõlama ekstra juubeliõhtuks marineeritud kava, mis pakub nii mõnusat äratundmist kui ka uusi põnevaid leide.

„Vägev! Kui keegi küsib, millise sõnaga võtaksin õhtuse kava kokku, siis just sellega. Toimuma saab tõeline Curlymaraton, kus allahindlust ei tehta millegi arvelt. Oleme kontserdikava äärmise hoolikusega kokku pannud, mõeldes tagasi oma kümnele tegutsemisaastale ning märgilistele lugudele. Teinud rohkelt proovi, kaasanud super ägedad külalised ja võin kinnitada, et tulemus on tõepoolest vägev,“ sõnas solist Eeva Talsi.

Eesti Vabaõhumuuseumis toimuvale „Üle ilma“ juubelikontserdile on külalistele uksed valla juba kell 18:00. Siis saab uudistada Curly Stringsi näitust, nautida noorte folkmuusikute etteasteid ning soovi korral maiustada kohvikutes või tõsta sünnipäevaliste auks pokaal Nautimuse baarides. Juubelikava saab kõlama 19:30.

Tule saa sünnipäevast osa ja haara veel viimased eelmüügi piletid SIIT!

Lisainfo sündmuse kohta SIIT!