Väljaande Page Six sõnul jõudis Bill ja Kelis olla paar kõigest kaks kuud. Väidetavalt oli hittlooga „Milkshake“ kuulsaks saanud lauljanna see, kes nende suhte lõpetas. „Kelis ja Bill olid, ja on siiani, teineteise väga kiindunud, kuid asjad läksid lihtsalt omasoodu,“ avaldas paari tundev allikas.

„Neil mõlemad on tihedad ajagraafikud ja pärast tormilist romanssi otsustasid nad eraldi edasi minna. Nad loodavad sõpradeks jääda, kuid samas tahavad nad ka oma eluga edasi minna,“ rääkis allikas veel Kelisi ja Billi suhte lõpust. Nii lauljanna kui filmitäht hoidsid oma armuleeki selle lõõmamise ajal avalikkuse tähelepanu alt eemal.

Kõigest päev enne seda, kui meediaväljaanded hakkasid kirjutama, et paar on lahku läinud, oli lauljanna sellest ise teada andud. Üks tema fännidest oli ta hiljutise Instagrami postituse all uurinud, kas ta käib päriselt Bill Murrayga kohtamas. „Ei!“ oli Kelis talle postituse kommentaariumis vastanud.

Juuni alguses kirjutasid meediaväljaanded, et Kelis ja Bill olid tuttavaks saanud mõnda aega tagasi Ameerikas, kuid suhte avalikuks tulemise ajal viibisid nad mõlemad Suurbritannias. Murray oli käinud seal Kelisi ühel tema kontserdil toetamas. „On selgelt näha, et nad saavad väga hästi läbi,“ ütles tollal üks allikas Briti meediale.

Billi ja Kelisi olid kokku toonud nende hiljutised läbielamised seoses leinaga. Kelis mattis möödunud aastal oma abikaasa Mike Mora, kes läks teise ilma vaid 37-aastasena. Murray küll lahutas 2008. aastal oma abikaasast Jennifer Butlerist, kuid nad said ka pärast liidu lagunemist väga hästi läbi. Kaks aastat tagasi läks Butler aga teise ilma ning Murray pidi oma eksnaise matma.