Kvartett koosseisus Uno Loop, Eri Klas, Arved Haug ja Kalju Terasmaa sai oma üsnagi lühikese tegutsemisperioodi jooksul ääretult populaarseks. Tänu neile sai Eesti rahvas kuulda selliseid laule nagu „Romantika“, „Viljandi serenaad“, „Imeilus suvepäev“, „Sügisesed kirjad“ ja muidugi „Rohelised niidud“. Neis lauludes ei räägitud sõnagi nõukogulikust ülesehitustööst ega viisaastakuplaani täitmisest, vaid kaunist Eesti loodusest, suhetest ja armastusest.

Need laulud kõlasid legendaarsetes Tallinna restoranides, kus elu algas alles peale keskööd, gastrollidel üle laia Nõukogude Liidu, kus kvartetipoisse peeti enamasti välismaalasteks ja muidugi kõikjal üle Eestimaa laululavadel ja kultuurimajades. See oli nelja andeka mehe noorusaeg täis pööraseid seiklusi, armumisi, pettumisi ja eneseleidmist.

Estraadilaval kõlavad veel armastatud laulud ja duetid Marju Kuudi, Anu Antoni, Tiiu Variku, Helgi Sallo, Georg Otsa, Kalmer Tennosaare, Artur Rinne ja paljude teiste repertuaarist.

Etenduse toovad lavale „Vana klaver ehk suusabaasis on tantsupidu“ ja „ADA. Rääkimata lugu“ tegijad.

Peaosades astuvad üles Ott Lepland, Priit Võigemast, Kalle Sepp ja Priit Strandberg. Etenduses teevad kaasa Sepo Seeman, Birgit Sarrap, Jan Uuspõld, Peeter Oja, Marianne Leibur, Laura Kalle ja paljud teised.

Lavastuse autorid on Ott Kilusk, Tarmo Kiviväli ja Maarek Toompere. Lavastaja on Priit Võigemast, teksti autor Ott Kilusk. Muusikajuht on Siim Aimla.

Etendused toimuvad 25. juulist 11. augustini 2024 Põlvamaal Kiidjärvel. Piletid on müügil Piletitasku keskkonnas.