Ameerika teleseriaal „Meeleheitel koduperenaised“ oli eetris kaheksa hooaega ja jõudis vaatajate ette aastatel 2004-2012. Kuigi seriaalis mängisid peamised näitlejannad häid sõbrannasid ja naabrinaisi, siis tegelikkuses olid nende suhted palju jahedamad kui teleekraanil.

Nüüd on üks võttetiimi liige rääkinud lähemalt kui teravaks kujunesid võttepäevad ja seriaali proovid. Patty Lin tegi sarjas kaasa küll ainult esimesel hooajal, kuid juba tollal olid märgid näitlejannade negatiivsetest suhetest olemas. Oma värskes raamatus toob ta välja, et võtteplatsil ei saadud pea üldse läbi Teri Hatcheriga, kes kehastas sarjas Susan Mayerit, vahendab Page Six.

„Kuigi seriaali kirjutajatel ei olnud võtteplatsil viibimine keelatud, siis sellest hoolimata ei võetud meid seal soojalt vastu,“ kirjutas Lin oma raamatus. „Tavaliselt nägime me näitlejaid ettelugemistel, kus me istusime vaikselt tagapool. Proovisime Teri Hatcheriga silmsidet vältida,“ kommenteeris ta seal valitsenud sisekliimat. Lin ei süübinud raamatus lähemalt sellesse, miks Hatcheriga silmsidet välditi.

Tegemist pole esimese korraga, kui Hatcheriga sarja filmimise juures probleemiks tuli. Juba aastal 2019 väitis sarja looja Marc cherry, et üks seriaali „suurtest staaridest“ näitas välja „suuri käitumisprobleeme“. Ta ei viidanud küll konkreetselt Susan Mayerit kehastanud näitlejannale, kuid suure tõenäosusega rääkis ta Hatcherist.