„Ma olin alati arvanud, et see mahajätmine juhtub ehk koos esimese lapse sünniga, aga tuli võimalus, et äkki jõuab varemgi,“ rääkis Pääru.

Pääru meenutas, et esimese suitsu tegi ta juba koolipoisina koos oma klassivendadega. „Ostsime nelja peale pakki suitsu ja läksime sinna, kus Suur Tõll mere ääres oli ja tõmbasime paki suitsu ära ja oksendasime.“

„Ja siis ma ei teinud [suitsu] väga palju aastaid, kuni jõudsin keskkooli ja siis mulle tundus, et võiks uuesti alustada, et kampa kuuluda. Selles eas tunduvad ju pahed ägedana.“

„Ma ei ütleks, et ma väga palju sõin. Hommikusöök kippus küll vahele jääma – ja ma saan aru, et see oli just suurest õhtusöögist. Aga kui sa sööd kaks korda päevas suppi, prae ja magustoitu, mõned joogid ka sinna juurde, siis nii ta (kaal-toim) tuleb,“ rääkis Savisaar, kuidas tema kaal aastatega tõusis.

Saates käisid mehed ka tervisekontrollis. „Kõik võib veel pöörduda, kui natuke harjumusi muuta. Ohumärgid on üleval, aga ei midagi pöördumatut,“ rääkis Savisaar oma tervisekontrolli tulemustest.

Küsimusele, kas Pääru sai arstidelt suitsetamise kohta midagi uut ka teada, vastas mees: „Kõik teadaolevad asjad said uuesti üle korratud. See pani mind mõtlema küll,“ ütles Oja.