„Eks ma olen elevil, nagu mu näost on näha. Ma olen, nagu öeldakse, üle kuu (ingliskeelne väljend „over the moon“ – toim.),“ ütles artist suhteliselt tuima, ent kavala näoga kaamerasse vaadates ja pahvatas seejärel naerma. NOËP lisas, et uni oli tal öösel enam-vähem ja et ta tunneb end intervjuud andes nagu sportlane enne suurt võistlust.

Rääkides kontserdi edasilükkamisest, tõdes NOËP, et kuna ta ise pole korraldusliku poolega niipalju tegelenud, siis talle polegi see eriti stressi tekitanud. Küll aga märkas ta kõrvalt vaadates, et tiimil ei olnud väga lihtne kõiki muudatusi sisse viia. „Aga nagu näha, me oleme siin, lava on püsti, Trad.Attack! teeb saundi... Selles mõttes kõik jookseb,“ lisas muusik.

NOËP ütles, et tänaõhtusele kontserdile võib tulla kõige rohkem 14 000 inimest, kuna rohkem pole inimesi staadionile lubatud. „On isegi väike oht, et peame mingist hetkest selle (piletimüügi – toim.) kinni panema. Ma nüüd täpset numbrit praegu ei tea. Ma pole nüüd kaks päeva sellega kursis olnud, aga jah, läheb väga hästi,“ ütles ta Kroonikale.

Vaata videost, mida NOËP veel enne suurt kontserti rääkis!

Esialgu tänavu 19. augustile planeeritud, kuid ootamatult FC Flora jalgpallimatši tõttu 2. septembrile lükatud kontsert on üks Eesti viimase kolmekümne aasta suurimaid kodumaise artisti kontserte.

Peale Kõpperi astub staadionikontserdil üles terve plejaad muusikuid ja külalisesinejaid, nagu näiteks menubänd Trad.Attack! ning superstaar ja eurolaulik Alika Milova. Väravad avatakse kell 17 ja üritus lõppeb umbes kell 23.

Üritusele oodatakse vähemalt 10 000 inimest.

Järgmise NOËPi show kogemuse saad juba 4.novembril unikaalsel Red Bull SoundClashil kui ta läheb vastamisi Gameboy Tetrisega. Vaata rohkem redbull.ee/soundclash