Näitlejanna Salma Hayek tähistas 2. septembril 57. sünnipäeva ja tegi olulise päeva puhul postituse sotsiaalmeediasse, kus mõlgutas mõtteid uue vanuse üle. Postitusest ei puudunud kuumad kaadrid sellest, kuidas Hayek punastes bikiinides merelainetes hullab.

„Mul on väga hea meel olla elus ja olen sügavalt tänulik kõigi õnnistuste eest. Mu armas perekond, mu kallid sõbrad, mu tervis, mu töö, mis mind hoos hoiab, mu jõudu andev tiim, mu suhe loomade ja loodusega ning kõigi mu lojaalsete fännide armastus. Palju õnne mulle 57. sünnipäevaks!“ kirjutas näitlejanna oma postituse juurde.

Piltidel oli näha, kuidas ta veedab mõnusalt aega rannaliival istudes ja merelainetes hullates. Fotodel paistab Hayek olevat superheas vormis. Tema postituse on meeldivaks märkinud üle 1,4 miljoni Instagrami kasutaja.

Mitmed kuulsad näitlejad, näiteks Julianne Moore ja Priyanka Chopra Jonas, soovisid postituse all Hayekile õnne. Paljud fännid ühinesid nende õnnesoovidega ja kiitsid näitlejanna välimust. „Vau, kui imeline,“ kirjutas üks lummatud fänn. „Ajatu,“ sõnas teinegi kommenteerija.