Paat, millel räppar ja tema abikaasa Veneetsias lustisid, kuulub ettevõttele Venezia Turismo Motoscafi. Eelmisel nädalal kommenteeris paadifirma Kanye ja Bianca tegusid ja lõbusõitu väljaandele Daily Mail Austrialia ja tõid seal välja, et skandaali tekitanud paarikest nad enam oma veesõidukitele ei oota.

Veel tõi paadifirma välja, et nende pardal viibinud töötajad ei teadnud absoluutselt seda, millega Kanye paadis tegeleb ning et ta on paadis istudes oma püksid alla lasknud. Ettevõte sai sellest teada alles siis, kui avalikkuse ette jõudsid pildid Kanyest ja Biancast paadis sahkerdamas, vahendab Page Six.

„Paadijuht pidi jälgima ümberkaudset liiklust ja ei näinud neid rõvedusi. Kui ta oleks neid näinud, oleks viivitamatult paadilt lahkunud ja teatanud reeglite rikkujatest võimudele,“ sõnas paadifirma oma pöördumises. Ettevõtte juhtis tähelepanu ka tõsiasjale, et paadis oli olnud ka kolmas inimene, kes paarikest saatis ning ta oli varjanud paadijuhi vaadet selle tagaosas toimuvale.

Venezia Turismo Motoscafi mõistis Kanye ja Bianca tegevuse paadis hukka. „Me distantseerume sellistest tegudest ja käitumistest. Härra West ja tema abikaasa ei ole enam meie ettevõtte paatidele teretulnud,“ teatas paadifirma.

Kanyest ja Biancast tehti hiljuti Veneetsias klõpsud, kui paari nautis paadiga mõnusat sõitu. Fotodel, mis on tehtud räppari selja tagant, on näha, kuidas palja tagumikuga Kanye istub paadis ning on paista, et tema uus kallim Bianca on põlvili tema jalgade vahel. Vaid paari meetri kaugusel neist istusid paarikese sõbrad ning samuti sõitsid nende paadist mööda ka teised seltskonnad.