„Vaba raha“ on kaasahaarav ja meelelahutuslik film rahatarkusest, mis viib meid California palmide alla, pöörasesse põgenemisstseeni ja Läänemerele luksjahiga seilama, pakkudes samal ajal igaühele äratundmisrõõmu ja mõtteainest ühe tänapäeva kõige võimsama sümboli üle. „Vaba raha“ on „Ükssarviku“ ja „Lapsmasina“ meeskonna kõige värskem linateos.

Noore IT-spetsialisti Taavi rollis astub üles Märt Pius, kelle elu liigub ülesmäge seni, kuni pank ta kodulaenu otsuse tagasi lükkab, misjärel tuleb üles leida aastaid tagasi saadud krüptorahaga mälupulk.

Steffi Pähn kehastab noort õpetajat Liisat, kes püüab koos oma elukaaslase Taaviga iseseisvat elu alustada, kuid unistus uuest kodust seisab vaid ühe mälupulga taga.

Vaata artiklile lisatud videost, kuidas filmi peategelaste Taavi ja Liisa esimene Tinderi-kohting sujus!

Rain Rannu filmis „Vaba raha“ astuvad üles tuntud Eesti näitlejad Märt Pius, Ivo Uukkivi, Steffi Pähn, Amanda Hermiine Künnapas, Mari Lill, Marta Laan jt., aga ka Hollywoodis tegutsev Ungari näitleja Miklós Bányai („FBI: International“) ning Netflixi filmist „Luther: The Fallen Sun“ tuntud Einar Kuusk.

Film „Vaba raha“ on kinodes alates 5. septembrist.