Eile lahvatanud lahutusuudistest toodi peamiselt välja seda, et Joe Jonas ei kanna enam oma abielusõrmust ning on teinud esimesi samme selleks, et oma abielu Sophiest lahutada. Allikate sõnul oli muusik suhelnud mitme Los Angeleses tegutseva advokaadiga ning valmis lahutuspaberid sisse andma. Väidetavalt on staarpaari abielu varjutanud viimased pool aastat mitmed probleemid, mida Jonas ja Turner enam lahendada ei suuda. TMZga rääkinud inimeste sõnul on just mees olnud see, kes nende kahe ühise tütre üle viimase kolme kuu jooksul hoolitsenud on.

Pühapäeva õhtul andis Joe aga kontserdi Texases, kus tema sõrmes säras kenasti abielusõrmus. Oma esinemise ajal ta abieluprobleeme ei maininud ning tähelepanelikud fännid olid märganud publiku seas ka Sophie't. Väljaanne Daily Mail kirjutab, et Sophie võis kontserdil olla oma abikaasa toetuseks või selleks, et hoolitseda nende kahe ühise lapse eest. Ühe kontserti külastanud inimese sõnul oli Sophie tantsinud koos Priyanka Chopra Jonasega, kes on abielus Joe venna Nick Jonasega.

Samuti märkasid fännid Joed abielusõrmust kandmas ka nädalavahetusel sotsiaalmeediasse tehtud postitusel, kus ta koos oma vendade Nick ja Kevin Jonasega mõnusalt aega veedab. Fännid juhtisid sellele postituse kommentaariumis tähelepanu ja palusid muusikul tuua tõde enda ja Sophie lahutuse osas päevavalgele.

Joe ja Sophie suhe algas 2016. aastal, kui Turner oli 20-aastane tõusev täht. Vaid aasta hiljem olid nad juba kihlunud ning 2019 tehti nende suhe ametlikuks. Kõigepealt abiellusid nad Las Vegases asuvas väikses kabelis, kuid kaks kuud hiljem tegid nad lähedastele suure pulmapeo Pariisis. 2020. aastal sündis nende esiklaps ning eelmisel aastal sündis neile ka teine tütar.