Kuninganna Maxima on juba pikalt tuntud oma hea stiilitaju poolest ja tema trendikatest riietest on kirjutatud üle kogu maailma. Hiljuti väisasid tema ja kuningas Willem-Alexander visiidi käigus Gelderlandi provintsi Vallei piirkonda, kus tutvusid muu hulgas ajalooliste paikadega. Kuninglikule paarile tutvustati ka sealset sporditegevust ja vabatahtlike tööd, vahendab Iltalehti.

Kuninganna kandis visiidil erkrohelist pikka kleiti, millele ta tõmbas peale helepruuni vihmamantli, kui ootamatult vihma hakkas sadama. Jalas olid tal heledad lahtised kingad. Kuningal oli jalas siseruumidesse sobivad kingad ning tumesinine ülikond. Kummaline rõivavalik visiidi jaoks ei jäänud märkamata sotsiaalmeedia kasutajatel, kes selle kohta mitmeid kriitilisi kommentaare tegid.

Peamiselt kogunesid kriitilised moeteadlikud sotsiaalmeediakasutajad Hollandi kuninganna auks loodud fännikontole, kuhu postitati Maxima ja Willem-Alexandri visiidist pilte. Kommentaarides tuuakse välja, et kuninganna riietus on segadust tekitav, kummaline ja inetu.

„Minu arvates on Maxima alati väga stiilset ringi käinud, aga mitte praegu,“ kirjutas üks kuninganna rõivavalikuga rahulolematu fänn oma kommentaaris. „Kas su stilistil oli vaba päev?“ uuris järgmine kuninglik fänn postituse all. „Need riided ei näe üldse head välja,“ avaldas kolmas kommenteerija. „Mis ta elegantsusega juhtus?“ oli veel üks fänn jahmunud kuninganna rõivavalikust.