Kell 19 algas orelikontsert, kus musitseerisid orelimängija Andres Uibo ja poliitik Aivar Sõerd. Muusikalisele sündmusele järgnes Janek Mäggi uue raamatu „Päevik 2005–2023. Kõigile pasunasse ja võrdselt!“ esitlus.

Nigulistes on samal ajal üleval näitus „Michel Sittow Põhjas. Altariretaablid kahekõnes“, mis annab vaate Tallinnas sündinud ja siin 15 aastat tegutsenud kuulsa kunstniku töödest. Kuna Janek Mäggi on Kirikufondi asutaja, palub ta sel korral annetada kink ja lilled Kirikufondile Sangaste kiriku korrastamiseks. „Sangaste pühakojas leeritati, ristiti, laulatati ja saadeti taevasesse koju minu isapoolse suguvõsa liikmed. Teen ka ise sünnipäeva puhul Sangaste kiriku jaoks Kirikufondi annetuse, mis läheb pühakoja remontimiseks,“ ütles sünnipäevalaps Mäggi. Ta kutsub ka kõiki teisi toetama maakirikut, mis hoiab Eesti vaimu ja elu maal.

Uhkele üritusele saabus nii poliitikuid, ettevõtjaid, kui ka teisi tuntud inimesi. Peole tulijate seas võis märgata ärimeest Neinar Seli abikaasa Kerstiga, Peeter ja Riina Solmanit, Juhan Partsi, Andres Mustoneni, Guido Kangurit jt. Peole saabus ka Urmas Sõõrumaa koos elukaaslase Alisaga.

Kohal olid ka Mailis Reps, Evelin Ilves, Mart Normet koos abikaasa Britt Normetiga, Erki Savisaar koos abikaasa Margitiga jpt.

Jaga
Kommentaarid