Station Narva saab alguse 7. septembri õhtul. Ainulaadses koostööprojektis kõlavad muuhulgas Jaak Joala lugude „Kui mind kutsud sa“, „Kuulsuse ahelad“ ja „Unustuse jõel“ uustöötlused, Ott Leplandi hitt „Kuula“ ja Inga uue loo esmaettekanne.

Kell 18 algava avakontserdi juhatavad tervituskõnedega sisse Narva linnapea Katri Raik, Kultuuriministeeriumi kultuurilise mitmekesisuse asekantsler Eda Silberg ja Fortaco Estonia juht Larissa Shabunova.

„Meie orkestril on rõõm tänavuse Station Narva avamisel teha koostööd andekate ja omanäoliste laulajte Ott Leplandi ja Inga Tislariga,“ kommenteerib Narva Linna Sümfooniaorkestri peadirigent ja kunstiline juht Anatoli Štšura. „Me pole küll varem koos musitseerinud, ent olen täiesti kindel, et kõik osapooled ning ka kuulajad saavad kuhjaga positiivseid elamusi. Eriti põnevil olen Inga uue laulu „Gallery“ esmaesitlusest, mille tarvis ta palus mul seade teha. Loodan, et ei autoril ega publikul ei tule pettuda. Eriline koht meie kavas on aga võrratu Jaak Joala lauludel. Usun, et tema loomingu austajaid on Narvas palju, eriti tänu „Kremli ööbikute“ menule, ning neil on põnev kuulda neid surematuid lugusid uues kuues.“

Laia žanrispektriga Narva Linna Sümfooniaorkester on koostöös Station Narva ja TMW festivalidega varem Narvas esitanud kontserdikavasid Uku Suviste, Alika Milova, Chalice’i ja Elina Netšajevaga. Kollektiiv on osalenud mitmetes üleriigilistes muusika- ja teatriprojektides ning koos maailmanimedest kooslusega „Legends of Rock“.

Nii avakontsert kui ka BAZARi arutelu on kõikidele huvilistele tasuta.