Pühapäeval 3. septembril võtsid omavahel jalgpallimurul mõõtu Miami Interi ja Los Angelese Football Clubi võistkonnad. Tähtsale mängule saabusid ka maailmakuulsad staarid ning seetõttu oli mängul kohal tõeliselt prominentne seltskond. Hollywoodi staaridest väisasid internetti lekkinud nimekirja järgi näiteks näitlejad Gerald Butler, Leonardo DiCaprio, Tom Holland, Toby McGuire, Jason Sudeikis ja Owen Williams. Muusikutest olid kohal Liam Gallagher, Selena Gomez ja Tyga. Samuti olid platsil kohal üks Los Angelese jalgpalliklubi omanikke Will Ferrell ja mitmed sportlased.

Nimekirjast vaatavad vastu ka prints Harry ja Meghan Markle'i nimed, kuid nende taha pole märgitud midagi, mis näitaks, mille poolest nad tuntud on või kuidas endale raha teenivad. Seetõttu on internetis kulutulena võimust võtnud hinnang, et Harry ja Meghan on ametlikult töötud. Paari taha polnud isegi märgitud nende kuninglikku Sussexi hertsogi või hertsoginna tiitlit.

Töökoha või ametinimetuse puudumine oma nime taga aga ei takistanud prints Harryl täiel rinnal põnevale jalgpallimatšile kaasa elamast. Tema oli mängul kohal, kuid abikaasa Meghan otsustas vutimängule tulemisest loobuda, vahendab New York Post. Harryst tehti mängul mitmeid pilte ja ta paistis väga elevuses olevat. Mängu võitis lõpuks Miami Inter tulemusega 3-1.

Prints Harry elas vutimängule kaasa täiel rinnal