Hospitality Estonia kutsub tantsumuusikafänne juba seitsmendat korda. Selleks puhuks kerkivad Kultuurikatlasse kaks lava, et tansumuusikat täiel rinnal nautida. Hospitality toob kodumaise publiku ette vanad tuttavad tegijad nagu Camo & Krooked (AUT), Etherwood (UK) ja Lens (UK). Õhtut viivad läbi Linguistics & Daxta.

Eesti-debüüdi teevad Pola & Bryson (UK) - kaks noort produtsenti, kes on üle võtnud trummi ja bassi uue põlvkonna juhtimise. Nende valikusse kuulub tasakaalustatud ja meloodiline trumm ja bass. Esimest korda astub eesti publiku ette ka Visages (FRA) - neljaliikmeline grupp sõpru, kelle valitud muusika on väga mitmekesine ning mõjutatud kasvõi hiphopist rokini või reggae’st ambient’ini.

Kohalikest legendidest astuvad üles MHKL & JAVU. Hospitality debüüdi teevad Majestim ja Perspective Shift.

Hospitality peosarja lõi tänavu 27. sünnipäeva tähistav mainekas plaadifirma Hospital Records. Firma asutasid 1996. aastal London Elektricity liikmed Tony Colman ja Chris Goss. Hospital Records on suurim plaadifirma Suurbritannias, mis keskendub just trummile ja bassile.

Esimene Hospitality korraldati 2005. aastal Londonis. Sellest ajast on pea igal aastal puldi taga kokku saanud plaadifirma Hospitality records artistid ning teised kuumad elektroonilise muusika produtsendid, DJ-d ja MC-d.