Õnnetus oli juhtunud teisipäeval Turu kesklinnas Linnankatul. Soome väljaande Seiska andmetel juhtus õnnetus Mikko Koivu uue silmarõõmu Natalie ja ühe noore poisi vahel, kui noormees oli elektritõukerattaga liiga kergemeelselt üle ülekäiguraja sõitnud. Veel kirjutatakse, et õnnetuse tagajärjed olid saatuslikud ning selle pealtnägijaid olid ehmunud.

Poiss oli sõitnud elektritõukerattaga hooletult ja ettevaatamatult ülekäigurajale ning Mikko silmarõõm Natalie oli oma Audiga talle kõva kolinaga otsa sõitnud. „Kokkupõrge oli üsna tõsine, kuna poiss lendas kokkupõrke tõttu mitu meetrit eemale. Audi kapott oli tugevalt mõlkis,“ vahendas Seiska pealtnägijate kirjeldusi juhtunust.

Viga saanud poiss jäi tee äärde kiirabi ootama. Pealtnägijate sõnul sai poiss kõndida nii, et löök ta jalgadesse ei saanud väga tõsine olla. Sündmuskohale saabunud kiirabi viis vigastatud poisi ravile.

Politsei andmetel oli õnnetuse hetkel olnud roolis Natalie Dillion, kes on Soome hokitähe Mikko Koivu uus silmarõõm.

Võimude uurimise tulemusena selgus, et Natalie õnnetuses süüdi pole ning eeldatavasti põhjustas õnnetuse elektritõukerattaga sõitnud poiss. Põhjalikumat menetlust õnnetuse osas ei alustatud, kuna politsei andis õnnetuse sündmuspaigas tõukerattaga sõitnud poisile suulise hoiatuse.