Harry loodud Invictus Games on mõeldud vigastatud ja haigetele sõjaväelastele ja veteranidele, kes võistlevad paraolümpia stiilis spordivõistlusel. Sel nädalavahetusel saab võistlus alguse Saksamaal Düsseldorfis ning ürituse ametlikus kavas säras ka prints Harry abikaasa Meghan Markle'i nimi.

Kava järgi pidi Meghan võtma osa ürituse lõputseremooniast. Hertsoginna pidi tseremoonial tulema lavale ja võõrustama segmenti, mis keskendus võistlejatele. Nüüd on aga välja tulnud, et Invictus Gamesi veebilehele lisatud tekstidest ei leidu aga kuskil Sussexi hertsoginna nime. Briti väljaanne Daily Mail kirjutab, et Meghani rolli üle ja kas ta üldse kohal on, lasub suur müsteeriumivari.

Meediale saadetud kavas, kus varem oli kirjas Meghani nimi, viitab sellele, et teda asendab saatejuht Hadnet Tesfai. Daily Mail kirjutab ka seda, et esialgne tekst Meghani rolli kohta üritusele oli nende allikate sõnul postitatud veebilehele eksituse tõttu.

Prints Harry aga astub Invictus Gamesil üles plaanide kohaselt. Sel laupäeval peab ta ürituse avatseremoonial tervituskõne. Eelduste kohaselt liitub temaga ka Meghan, kuid mitte alguses, vaid kaheksa päeva kestva sündmuse teises pooles.