Eile postitati Monaco vürstipaari ametlikule Instagrami kontole armas pilt Albertist, Charlene'ist ja nende 8-aastastest kaksikutest Jacquesist ja Gabriellast. Tegemist oli laste jaoks olulise päevaga, kuna nad alustasid oma kooliteed.

Tähtsal päeval oli mõlemal kaksikul seljas punane polosärk. Gabriella kandis siniseid teksapükse ja tumedaid tosse, Jacquesil olid jalas mustad püksid ja jalas sinised tossud. Vürstipaar hoidis pisut pidulikumat joont - Albertil oli seljas must pintsak, valge triiksärk ja hallikad püksid ning Charlene'i oli välja valinud musta pluusi ja stiilsed mustrilised püksid.

See, et Monaco vürstiperekond koos oma kahe lapsega fotodel poseerib, on harvaesinev vaatepilt. Viimasel ajal on palju kirgi kütnud kõlakad, et Charlene ja Albert on lahutamas. Briti väljaanne Daily Mail kirjutab, et viimase üheksa päeva jooksul on printsess Charlene'i olnud näha oma vürstist abikaasa kõrval seitsmendat korda. Kas tegemist võib olla märgiga, et paar on vahepeal ära leppinud, on veel vara öelda.

Samas spekuleeritakse, et perekond poseeris foto jaoks koos, et hajutada kuuldusi sellest, et vürst ja printsess elavad eraldi. Augusti alguses jõudsid avalikkuse ette kuuldused, et Charlene on Monacos oma asjad kokku pakkinud ja kolinud elama hoopis Šveitsi. Sellest hoolimata olid nad äsja naasnud terve perega luksuslikult puhkusereisilt.