Teisipäeva õhtul toimus Ameerikas uhke MTV VMA auhinnatseremoonia, kus tuntud ja tunnustatud muusikavaldkonna staarid kogunesid vaatama, kes sel õhtul enim auhindu koju viib. Enne tähtsat üritust punasele, tol õhtul pigem roosale, vaibale saabunud staaridest püüdis enim pilke räppar Doja Cat.

Ta oli endale selga valinud huvitava välimusega kleidi, kus paistis auke rohkem olevat kui kangast. Doja Cat nägi välja, nagu oleks ta endale suure ämblikuvõrgu selga pannud. Riietuse pani kokku moebränd Monse, kes spetsiaalset selleks õhtuks Dojale valge läbipaistva kleidikese lõi. Ämblikuvõrku meenutava ürbi alt tuli hästi esile räppari kurvikas keha, mis paljastas pea täielikult tema rinnad. Kleidi all kandis muusik nahavärvi pesu ja jalas olid tal sama tooni kontsakingad.

Fännide arvamus laulja riietusest jagunes kahte lehte - leidus nii neid, kes Doja Cati julge valiku eest kiitsid, aga ka neid, kes arvasid, et kleit näeb välja vulgaarne. „Doja näeb nii hea selles kootud kleidis välja,“ kommenteeris üks kiitev fänn. „Mulle meeldib Doja ja seksikas riietus, aga seksikusel ja vulgaarsusel on vahe,“ sõnas üks kriitilisem kommenteerija.

Auhinnagala ajal astus Doja Cat ka laval üles, kuid tegi seda palju tagasihoidlikumas riietuses. Tema lugu „Attention“ võitis auhinna parima kunstiliselt lahendatud loo kategoorias.