Kaks lava, kaks artisti - maailmakuulus Red Bull SoundClash show algab ka Eestis soojendusega, mille käigus esitavad artistid oma armastatumaid hitte. Esimene voor kannab nime „Cover„, kus mõĺemad artistid saavad ülesandeks esitada endale isikupärane versioon mõnest tuntud laulust.

Saksamaal toimunud Red Bull SoundClash võistlusel nägi kõnealune voor välja järgmine:

Teises voorus – „Takeover„ - võetakse ette konkurendi laulud ja esitatakse neid oma võtmes. Loo originaalne esitaja alustab ning tema vastane võtab loo poole pealt üle.

Vaata allolevast videost, kuidas see voor välja näeb ja kujuta ette, mida NOËP ja Gameboy Tetris selles voorus korda saata plaanivad!

Kolmas voor on „Clash„. Algab metsik sõit läbi artistide muusika universumi! NOËP ja Gameboy Tetris panevad proovile oma muusikaliste võimete piirid, muutes oma suurimad hitid eriliseks, andes garantii, et publik pole siinmail varem midagi sellist kuulnud ega näinud.

Egiptuses Red Bull SoundClash show'l möllati selles voorus korralikult:

Finaalis astuvad üles erikülalised, kes võivad määrata duelli saatuse! Kes võidab Red Bull SoundClashi? Saab võitjaks NOËP või hoopis Gameboy Tetris? Võim on publiku käes, sest võistluse võitja valitakse aplausimeetriga! Tule kohale, sest just sinu hääl võib otsustada!

Vaata, kuidas Gameboy Tetris NOËPile ürituse kontseptsiooni selgeks teha üritas, siit:

Piletid Red Bull SoundClashile on saadaval piiratud koguses Piletitaskus. Üritus toimub Unibet Arena Blackboxis.

Rohkem infot leiad Red Bull SoundClashi kodulehelt.