Sügishooaja avapeol annab Jüri Pihel ülevaate Duo Media tele- ja raadiosügisest ja tippkokk Peeter Pihel pakub Michelini-väärilisi maitseid. Kohal on Duo Media telekanalite ja raadiojaamade saatejuhid, peatoimetajad ja produtsendid.

Duo Media suurim telekanal Kanal 2 tähistab sel sügisel 30. juubelit. Tähtsa aasta puhul toovad nad televaatajate ette nende uued ja vanad lemmikud.

Suurim ja põnevaim telesõu „Ma näen su häält“ alustab 17. septembril, pühapäeval kell 20.05. Taaskord esitletakse saates seitsmest salapärasest lauljast koosnevat gruppi, keda identifitseeritakse nende elukutse järgi. Abiks on vaid vihjed ja kuulsustest koosnev nõunike kogu, kuhu sel hooajal kuuluvad Evelin Võigemast, Grete Kuld, Mart Juur, Andrei Zevakin, Estoni Kohver ja uue tulijana näitleja Franz Malmsten. Igas saates võtab nõunikepaneelis koha sisse ka üks tuntud Eesti laulja, kes saate lõpus viimase tundmatuga duetti laulab. Sel hooajal külastavad telesõud Alika Milova, Stig Rästa, Merlyn Uusküla, Liis Lemsalu, Tanja Mihhailova-Saar jpt. Suurt meelelahutusõud juhib Piret Laos.

Samuti jõuavad vaatajate ette armastatud saated „Südamesoov“, „Papsid“, „Naised vormis“, „Minu emps on kõvem kokk kui sinu ema“, „Öökülaline“, „Võsavinkel“, „Roaldi retked“, „Täistund“ ja „Õhtu!“ ning veel mitmed saated.