Vihjeid albumi plaanidele on Danieli intervjuudest varemgi olnud võimalik välja noppida, kuid tänaseks on ametlikult välja öeldud uue albumi nimi „14/02“ ning ilmumiskuupäev, milleks on 13. oktoober. Tegu on Daniel Levi esimese täispika albumiga pärast EP ilmumist 2014. a. enne kui artist veel laiema avalikkuse ees tuntuks sai. Seega on albumi väljaandmine on Danieli jaoks väga oluline ja märgiline moment. „Olen selle hetke jaoks juba 2 aastat ettevalmistusi teinud ja nüüd saabub lõpuks crescendo ja saan need laulud lasta vabadusse. Olen tänulik kõikidele andekatele ja legendaarsetele produtsentidele, kellega koostöös see album sündis.“ kirjeldab laulja seda teekonda.

Album ilmub koostöös UK plaadifirmaga NCS, kellega koos on välja antud ka Cartooni ja Daniel Levi hittlugu „On & On“, mis on värskelt saanud ametlikult suisa kuldse sertifikatsiooni USA turul ning, mille kuulamiste arv Youtube’s on lähenemas poolele miljardile.

Tähistamaks albumi ilmumist toimuvad kolm esitluskontserti Eestis: Pärnus, Tartus ja Tallinnas ning lisaks esitleb artist oma tulevast albumit ka Soomes, Helsingis. „Praegu teeme bändiga proove albumi esitluskontserdite jaoks ja võin juba öelda, et neid tasuks tulla oma silmaga nägema, nii et olete oodatud meiega tähistama!“ räägib Daniel.

Daniel Levi koos oma bändiga on tuntud oma positiivse ja energiast pakatavate kontserdite poolest ja artist on teenimas ka üha enam rahvusvahelist tähelepanu. Eelmisel aastal pälvis ta nominatsiooni Eesti Muusikaauhindade aasta popartisti kategoorias, andis kontserte kaheksas riigis üle Euroopa ning astus üles ka James Arthuri Baltikumi tuuril.

Kuula Daniel Levi viimast singlit Clown Around siit: