Suurelt oli välja reklaamitud võimalus nautida klubiõhtu ja -öö jooksul restoranikvaliteediga toitu, mida mujal klubides ei saa. Vähemalt ürituste sarja avamispeo ajal oli menüüs kolm erinevat rooga hinnavahemikus 20 - 26 eurot. Kõige kallim neist veiselihaburger ja odavam Gloria pliinide all tuntud eine. Valikus oli tol õhtul ja ööl ka roog nimega Vintage sardine. Džinnikokteil Negroni punase vermuti ja Campariga maksab 12 eurot, ülejäänud kokteilid kuni klassikalise džinntoonikuni välja jäävad 10 euro piiresse. Pudel vahuveini, näiteks Anna de Codorniu Brut Cava, maksab 40 eurot. Samas kallim šampanja, Armand de Brignac Brut Gold, mida boutique-klubis pudeliga osta võib, maksab 500 eurot. Õlle hind näikse olevat aga Tallinna üks parimaid - 0,33 liitrit Heinekeni maksab 4 eurot.

Glorias saab tantsida muusika järg mitte ainult ühel, vaid lausa kahel korrusel. Nagu lubas DJ Kert Klaus, hakkab esimesel korrusel olevas väiksemas saalis nimega Kitchen kõlama kommertsliku suunaga muusika, sealhulgas remix`id tänapäeva hittlugudest ja ajatud klassikud. Teise korruse helivalik varieeruvat edaspidi aga house’i erinevates stiilides. Tulevastel üritustel kohtab klubis muusikat mängimas ka teisi tuntuid nimesid nagu Bombossa Brothers, Widenski, Janika Tenn, Bad J, Tom Lilienthal jpt. Väiksem saal sai nimeks Kitchen seetõttu, et seal tegutses pika ajalooga restorani köök algselt. Gloria restoran tegutseb juba aastast 1937. Restorani Gloria juhib endiselt selle kauaaegne omanik ja hinnatud kokk Dmitri Demjanov.

Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid