Üle viie aasta paar olnud Stefan Airapetjan ja Victoria Koitsaar ütlesid teineteisele „jah“ Tallinnas Toompea nõlval kauni vaatega platvormil.

Stefan ja Victoria teatasid oma kihlusest eelmise aasta sügisel, 27. oktoobril. Üsna kiirelt pärast kihlust pandi paika abiellumise kuupäev, et see oma kalendris vabaks jätta.

Möödunud aasta detsembri lõpus sündis nende perre tütar Maya. Pulma kuupäevaks valiti 26. august, sest Victoriale ja Stefanile tundus, et see võiks olla hea päev tähtsündmuse pidamiseks ja ilusa suve ärasaatmiseks. Arvestati ka seda, et Maya oleks juba veidi suurem ja iseseisvam ning saaks samuti laulatusest osa võtta. Tütrekesel oli laulatusel tähtis roll – ta ulatas vanematele sõrmused.

„Ma olen siiani veel õrna mulli sees, kuigi pulmapeost on möödas kolm päeva,“ lausus Victoria augusti lõpus. Ta lisas, et abielus olla on hea.

„Tunne on ikka palju erilisem, sest me oleme ametlikult kogu maailma ees nüüd üks pere. Tore tunne on,“ kiitis Stefan.

„Tunne on tõesti teine,“ täiendas Victoria, kes perekonnanimeks sai Airapetjan. Tal tuleb nüüd kiirkorras passi uuendada, sest neil on plaan lähiajal lennata Rhodosele pulmareisile.

Jaga
Kommentaarid